Ret så heldig

11. juni 2009

Sidst Christian og jeg var ude og shoppe, købte Christian et par Jack & Jones T-Shirts i en Jack & Jones shop. De spurgte om han ville modtage deres nyhedsbrev, for så skulle han bare udfylde en blanket med navn og email og han ville så med blanketten også deltage i lodtrækningen om biletter til Grøn koncert. Nu er det Sønnike så lige blevet ringet op af Jack & Jones, at han har vundet to billetter. Første gang han udfylder sådan en blanket, så vinder han. Han er ski da heldig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Gitte 11. juni 2009 at 16:40

  Nej hvor fedt – stort tillykke til Christian. Han er vist født under en heldig stjerne – bare det var mig 🙂

 • Reply Catarina 11. juni 2009 at 19:20

  Gitte
  Tak har overbragt ham hilsnen. 🙂 Ja han er ski heldig. 😉

 • Reply Catarina » Blog Archive » Heldig kartoffel 15. september 2009 at 10:00

  […] Jeg har skrevet om det før, men heldet fortsætter åbenbart for sønnike. Her i weekenden havde han glemt at tomme lommerne på hans jeans, da han smed dem til vask, med resultat at hans mobiltelefon var med i en 40° vask som varede i 1 ½ time. Jeg havde godt nok hørt en ekstra rumlen fra vaskemaskinen, men blev enig med mig selv om, at det bare var en af lynlåsene fra trøjerne, der larmede. Det var først da jeg åbnede lågen jeg så der lå en mobiltelefon derinde. […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.