Sommer igen

11. juni 2009

Det godt nok længe siden, at jeg har oplevet, at det har regnet fra jeg er stået op om morgenen til nu hvor jeg er på vej i seng, men ikke desto mindre har det gjort det i dag. Nå men haven har da heldigvis godt af al den regn, men når det så er sagt, så det godt snart blive sommer igen, jeg synes efter hånden at jeg trænger til lidt lun i luften.

Jeg vil smutte under dynen og glæde mig over at det er fredag i morgen. Sov godt. 😉

I samme genre

3 kommentarer

 • Svar Bambi72 12. juni 2009 at 07:21

  Er helt enig, nu må der godt snart blive lidt sommer

 • Svar Madame 12. juni 2009 at 07:25

  Godmorgen Catarina! Ja, det er da utroligt, hvad der er væltet ned ovenfra. Og blæsten har også været slem – i vores have væltede et stort træ med et kæmpe brag i nat …

 • Svar Catarina 12. juni 2009 at 07:48

  Bambi72
  Forhåbentlig kommer der en snert i weekenden. 🙂


  Madame
  Aii hvor vildt – godt det ikke ramte huset. Her til morgen er det heldigvis tørt, så jeg håber det holder resten af dagen. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar