Motionsblog

21. august 2009

Nu er det ikke sådan at bloggen er ved at forvandle sig til en motionsblog, men lige for tiden, fylder motionen mere i mit hoved og liv end ellers. Således også i dag, hvor jeg startede med en lille 5 km. løbetur, inden jeg skulle til et møde inde på fagforeningen/jobklub. Et ret godt møde, hvor vi fik indsigt i JTI – Jungiansk Type Indeks, som er meget lig Belbin som jeg og min tidligere adeligt tog, ikke desto mindre ret så interessant.

Efter mødet i jobklubben, var jeg lige hjemme og vende, får sat lidt vasketøj over, taget noget andet ned og lagt sammen, inden turen atter gik til endnu en spinningtime, denne gang med cykelbukser. 😉

Cykelbuks

Sikke en fornøjelse og en helt anderledes oplevelse, med sådan et par bukser på. Jeg glæder mig allerede til i morgen kl. 9, for da smutter jeg til endnu engang til spinning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Madame 21. august 2009 at 20:50

  Hvor er det flot, at du motionerer så målrettet! Og de cykelbukser ser rigtig smarte ud – så er man da godt polstret 🙂

  • Reply Catarina 22. august 2009 at 07:16

   Madame
   Ind imellem er det nødvendigt at gi’ den en ekstra skalle. 🙂

   De der bukser, er rigtig godt polstret.

 • Reply Fru E 21. august 2009 at 23:29

  Må jeg høre hvor du har købt disse? Jeg leder nemlig stadig efter et par gode af slagsen 🙂

  Og kender godt det med, at motionen fylder meget. Det gør det også her med spinning, vægt- og løbetræning i motionscenter og fra næste uge kommer svømningen på.

  Man har det så godt bagefter 🙂

  • Reply Catarina 22. august 2009 at 07:18

   Fru E
   Den har jeg som købt i Markussen Sport – det ved du jo godt hvor er. 😉

   Man har det rigtigt godt bagefter og det er fedt at mærke at kroppen og hjertet arbejder. 🙂

  Skriv gerne en kommentar