Go’ start på lørdagen

22. august 2009

Jeg sov lige til jeg vågnede af mig selv omkrig kl. 7. Fik lidt morgenkaffe og kvalte en banan. Jeg er ikke god til at spise noget lige sådan efter jeg har slået gluggerne op, men det var nødvendigt, da jeg kl. 9 skulle til spinning.

Nu er jeg atter hjemme, og det er stadig formmiddag. Uha som jeg elsker, at starte tidligt med min motion. Selvom i dag jo ikke er så pokkers tidlig endda, da jeg jo til hverdag, for længst er færdig med min morgenløbetur på det her tidspunkt.

Nu vil jeg lige nyde en kop kaffe og så ellers se at få en føntørre på håret, så jeg kan komme til at se en smule præsentabel ud.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Bente 22. august 2009 at 17:16

  Håber din lørdag stadig er lige så god, som den startede! Du er vist et rigtigt A-menneske (det kan jeg ikke prale af 😉 ).

 • Reply Catarina 22. august 2009 at 18:14

  Bente
  Ja den er bare fortsat og er blevet bedre og bedre. Ja A-menneske har jeg været i mange år. 🙂

 • Reply Catarina » Blog Archive » Sikke en dag 22. august 2009 at 19:54

  […] startede forrygende og den er endnu ikke slut, men indtil nu har det været en rigtig skøn lørdag. Mine forældre har […]

 • Skriv gerne en kommentar