Dovendidrik

26. august 2009

Det må du godt kalde mig i dag. Efter jeg er kommet hjem fra mine møder, er det småt med energien til meget anden end at sidde og slappe i sofaen. Det var ellers nu, jeg havde en aftale med den store kost og alle mine fliser, det er jo ikke fordi de der fliser ikke trænger.

Det trænger

Træerne har nærmest smidt alt hvad der kunne smides her i de sidste dages blæsevejr. Måske jeg bare skulle gi’ mig selv det berømte spark bagi. 😉

Update 27/8 kl. 07:35. Nu er alle fliser og terrasser fejet. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Søren (Kbh) 28. august 2009 at 10:38

  Fint – blev du overanstrengt 😉

  http://home19.inet.tele.dk/goto/SjovJobOgFest/Overanstrengt.htm

 • Svar Catarina 28. august 2009 at 11:14

  Søren (Kbh)
  Nope, heller ikke selvom jeg gjorde det helt alene. 😀

 • Skriv gerne en kommentar