På forkant

4. september 2009

Vandmelonsalat og dadler

Så er vandmelonsalaten og de stegte dadler klar, kyllingebrysterne ligger i køleskabet og marinere i en chili (egen avl) / lime/hvisløglage. Bøfferne ligger også i køleskabet og de venter kun på, at der, engang i aften, skal komme gang i grillen.

Æbletræet smider om sig med æbler

Om lidt går jeg i gang med at skrælle æbler som også er egen avl, for desserten i aften er bagt æblekage, det jo sæson for æbler og i det hersens blæse vejr, vil vores æbler ikke blive på træet.

Det er skisme helt dejligt, at være sådan på forkant, for så kan jeg vist lige nå, at smutte til spinning inden weekendgæsterne kommer. Hep, sæt i gang Catarina, du mangler lige lidt endnu…

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

5 kommentarer

  • Reply Pia 4. september 2009 at 16:42

    Øj, den salat er verdensmesterklasse, kæft jeg har drømt om den mange gange siden, så måske jeg bare selv lige sku:o)

  • Reply Catarina 4. september 2009 at 17:40

    Pia
    Ja den er en af mine favoritter og når det så er nu at vandmeloner er fremme, så er det da bare med at få den lavet. Skal du have opskriften?

  • Reply Merete 5. september 2009 at 13:19

    Hej Catarina.

    Den salat ser super-lækker ud, så selvom Pia måske ikke vil ha’ opskriften så vil jeg da gerne. Kan du ikke offentliggøre den her – der er garanteret andre som gerne vil.

    På forhånd tak
    Merete

  • Reply Catarina » Blog Archive » Vandmelonsalat 6. september 2009 at 16:29

    […] er blevet spurgt om jeg ikke ville offentliggøre opskriften på vandmelonsalat, og der er ikke noget jeg hellere […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.