Selskabelig lørdag

6. september 2009

IMG_0442

Vi og vores weekendgæster var i går til den årlige P-Træf/fest som denne gang blev afholdt på Hotel Knudsens Gaard i Odense. Vi mødtes klokken 15:00 i et af hotellets konferencelokaler, for lige at høre om hvad hver i sær havde bedrevet, det sidste års tid og som sædvanlig var vi kun fire ikke-ingeniører, men som altid følte vi os super velkommen.

IMG_0376

Efter bordet rundt, hvor der var sket ting og sager, mest pga. finanskrisen, var det tid til et fagligt indlæg, som i år omhandlede udflytning af produktionen, fra en af større dansk virksomhed, til et af de Baltiske lande. Et meget spændende indlæg som gav mig en større indsigt i alle de parter, som direkte eller indirekte, bliver berørt af sådan en udflytning.

IMG_0394

Da klokken nærmede sig 19, var det tid til middagen, som blev indtaget i et mindre lokale bagerst i restauranten på hotellet. Det var faktisk sjovt at sidde der og spise, hvor jeg engang selv gik rundt som tjener. Det er omkring 18 år siden jeg rejste, men i aftes, føltes det som ”i går”. Som altid, var maden super lækker og vi hyggede og grinede så jeg i dag har lettere ondt i mine kinder.

IMG_0444

Hvor var jeg glad for at vi havde valgt, at tage en overnatning, (selvom vi kun havde 15 km hjem) for der er noget særligt ved at kunne ”tumle” i seng efter sådan en fest, uden at skulle ud og finde en taxa. Morgenmaden blev indtaget i restauranten inden vi vendte næsen hjemad.

I dag, er vi en smule kvæstede og jeg regner ikke med at vi skal lave ret meget andet end at slappe af.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.