Nogle gange….

12. september 2009

er det lidt praktisk, at have en langt og bred bord i køkkenet, for så kan der bare dække op til aftensmad i den ene ende. 🙂

Langbordet

Men når bordet skal have den årlige omgang sæbespåner, er det er hestearbejde. 😕

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Anita 12. september 2009 at 20:33

  Der ser ud til at være utrolig dejlig lyst ved det bord 🙂

 • Svar Catarina 12. september 2009 at 21:15

  Anita
  Med små 5 meter vindusparti som vender mod syd, plus et dør, så er der altid dejligt lyst derude. 🙂

 • Svar Bente 12. september 2009 at 23:41

  Enig! Sådan et langt og bredt bord er skønt 🙂 .

  Og … jeg er stadig fascineret af, at du kan have dine lys stående uden underlag. Hmmm … måske skal jeg be’ manden i mit liv om at bruge endnu flere sæbespåner, næste gang han sæbebehandler 😉 .

 • Svar Catarina 13. september 2009 at 07:40

  Bente
  Når jeg giver det sæbe, er der mange sæbespåner i og jeg lader sæbevandet stå og trække i en halv times tid. På den måde bliver det næsten en slags grød. Så smører jeg det på og lader det så i et par timer sådan. Der efter begynder jeg afvaskningen med rent vand – det er den der tager tid, for det skal gøres da nogle gange.

  Efter et par dage kan det sagtens forekomme at, når jeg tørre bordet af, kommer lidt sæberester med, men det forsvinder med tiden. Samme omgang får stolene også, på den måde holder det hele sig lyst. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar