Kom hviledagen i hu

13. september 2009

..og det må jeg da sige, vi gør her i dag. Jeg elsker sådanne søndage uden pligter og andet på programmet. Søndage, hvor der er plads til gøre lige hvad hver i sær har lyst til. Det eneste der er på programmet denne søndag er; at jeg har køretjansen til Ballebro sener i dag, men ellers står den på fri leg. Dejligt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 13. september 2009 at 18:03

  Det lyder rigtig dejligt, Catarina! Den slags søndage elsker jeg også, men det sker alt for sjældent, jeg ingen pligter har.

  Ha’ en god aften!

  • Reply Catarina 14. september 2009 at 07:18

   Madame
   Det er også noget vi tager os tid til. For sådanne dage bliver batterierne ladt max op. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.