Smuk morgen

17. september 2009

Smuk start på dagen

Godmorgensolen var super flot denne torsdag morgen. De sidste morgener har den været sløret af tæt tåge, men ikke i dag, i dag var de røde farver de fremherskende. Smukt smukt.

Morgenbord

Om en lille halv time får jeg morgenmadsgæst. Det er min tidligere kollega/chef som kommer. Jeg glæder mig, for det er længe siden vi sidste har sludret, kun hun og jeg. De sidste par gange vi har været sammen, har det været i selskab med mange andre.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 17. september 2009 at 11:55

  Jeg så også den smukke orange morgen i dag, Catarina – den var helt fantastisk, mens vi kørte på job.

  Jeg håber, du og din tidligere kollega/chef har hygget jer 🙂

  • Reply Catarina 17. september 2009 at 12:10

   Madame
   Jow tak vi fik vendt verdene og hýggede igennem. Sådanne hyggelige stunder er altid dejlige. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.