Septembersmuk

19. september 2009

Det er lige til at blive helt høj af at få love til at opleve en September som er så ualminde smuk, sådan rent vejrmæssigt. Jeg kan sagtens huske andre september hvor vejret også har været lige så smukt, men da havde resten af sommeren og også august været dejlig, og det synes jeg jo ikke er tilfældet i år.

Smuk september

Mine georginer/dahlia, i krukkerne på terrassen, som jeg, mildest talt ikke har været alt for heldig med at få til at blomstre, er her i september begyndt igen, stadig kun med to blomster, men alligevel immervæk to.

I aften står den på grill-mad og jeg glæder mig. Min mave er allerede begyndt at knurre, måske jeg bare skal se at komme i gang, med de indledende øvelser og så sende Søren ud og tænde op, jeg tror det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 19. september 2009 at 18:51

  Jeg ønsker dig en god og dejlig grillaften 🙂
  Vejret er så dejligt – jeg nyder det også.
  Vores geoginer har været meget flittige med blomsterne – det er første år med den slags blomster, så det har været et hit.

  • Reply Catarina 19. september 2009 at 19:54

   Helle K.
   Mange tak skal du have – den var dejlig omend vi sad ind og spiste, jeg er en “kold skid” ;-).

   Jeg har set billeder af dine og de er bare så fantastiske, måske jeg er heldig næste år. 🙂

 • Reply Madame 19. september 2009 at 22:20

  Ja, det er en helt fantastisk smuk september, vi har i år. Har I kunnet sidde ude og grille her til aften? Det lyder hyggeligt – men jeg synes, det har været koldt til aften.

  • Reply Catarina 20. september 2009 at 08:04

   Madame
   Som jeg skrev til Helle, så sad vi ikke ude da jeg er lidt af en frossenpind, men med et tæppe kunne det nok have ladet sig gøre inden solen helt forsvandt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.