Klar til afgang

25. september 2009

Sovepose og løbetøj

Så er soveposen, skiftetøj, løbetøj og toiletsager fundet frem, alt sammen ting, som jeg skal klare mig med, det næste døgns tid. Jeg er nemlig, sammen med alle de andre forældre, inviteret til forældredøgn, nede på Nordborg Slot efterskole, hvilket betyder, at vi skal prøve hvad det vil sige, at være elev op skolen. Det bliver spændende og jeg glæder mig enormt meget. Programmet har vi fået og jeg har tilmeldt mig de workshop jeg skal deltage i, i morgen.

Hvordan de vil få plads til os alle, er jeg ikke klar over, men det får jeg at se om et par timer. Nu vil jeg lige have lidt frokost inden jeg skal ud i fredagstrafikken.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Pia 25. september 2009 at 16:38

  Fedt, go fornøjelse:o)

  • Svar Catarina 26. september 2009 at 19:30

   Pia
   Tak skal du ha’ , det var et fantastisk døgn. 🙂

 • Svar Fru E 26. september 2009 at 03:14

  De gør virkelig noget ud af det på den efterskole. Virkelig godt 🙂

  • Svar Catarina 26. september 2009 at 19:31

   Fru E
   Ja det er en super skole og det bedste er at Christian er så glad for at gå der. 🙂

  Skriv gerne en kommentar