Månesyg

2. december 2009

Aftenmånen

Nu er det ikke fordi jeg er blevet månesyg, men det er altså fascinerende at se månen fuld og uden nogen skyer til at dække for den. I morges fangede jeg den på vestsiden af huset. Nu til aften er den omme mod øst og jeg måtte også lige have et billede fra den side af måne også.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply anette 2. december 2009 at 18:29

  Jeg lagde også mærke til månen i morges på vej til arbejde. Den var meget smuk 🙂

 • Reply Catarina 2. december 2009 at 18:51

  Anette
  Det er noget specielt over en fuld måne og i morges lyste den godt op. Her til aften “vender” den en smule anderledes end i morges. 🙂

 • Reply Bente 2. december 2009 at 22:59

  Sikke nogle månepletskud, du har taget i dag! Den er nu køn, sådan en fuldmåne – og kun lidt irriterende, når den forstyrrer min nattesøvn 😉

  • Reply Catarina 3. december 2009 at 06:59

   Bente
   Tak skal du have. 🙂 Det her til aften er faktisk det bedste for der havde jeg en roligere hånd. Det fra i morges er en smule rystet. 😉

  Skriv gerne en kommentar