Småting på programmet

8. februar 2010

I dag, er der en del løse ender jeg skal have rede på og jeg kommer nok til, at fidle og fare lidt rundt. Måske jeg derved kan holde varmen, for det må jeg sige, indimellem kniber lidt, efter vi er kommet hjem fra Thailand. Hvis jeg bare kunne puste mig op som havens fugle, så kunne det være det hjalp – det ville i hvert fald se sjovt ud. 😆

Ha’ en dejlig mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 8. februar 2010 at 14:18

  Det ville sandelig være et syn udover det sædvanlige 🙂
  Håber du har haft en god mandag 🙂

  • Reply Catarina 8. februar 2010 at 19:10

   Helle K.
   Takker, min mandag har været dejlig og produktiv. 🙂

 • Reply TinaLIel 8. februar 2010 at 17:57

  Ja det må være noget af en omvæltning vejrmæssigt efter at I er kommet hjem. Billedet er så smukt – flotte farver. Jeres hotel så godt nok også skænt ud og sikke en stemning! KNUS

  • Reply Catarina 8. februar 2010 at 19:12

   TinaLiel
   Tak for rosen til billedet. 🙂

   Det var/er et meget skønt hotel som emmer af dejlig stemning. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.