Sådan kan det gå

10. februar 2010

Jeg havde ellers regnet med, at jeg skulle have en stille onsdag herhjemme. Ikke noget at filde og farre eller skrivning af ansøgninger, men så f….. ved mig og jeg snuppede den lille sorte og styrrede den til Odense. Jeg smuttede ind i bymidten og fandt en parkeringsplads ved Brands og begav mig over til Museet for Fotokunst. Der er altid forskellige udstillinger i gang derinde og der er sikkert noget for enhver smag.

Efter musebumsbesøget, smuttede jeg jeg indenom nogle af butikkerne i Odense og fik handlet nogle af de småting som vi manglede og som kun kan fås der. Vel hjemme malede jeg kaffe og satte den over, for jeg vidste at Søren var lige på trapperne. Nu nydes en stille kop friskmalet kaffe i det bedst tænkelige selskab. 😉

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Marianne 10. februar 2010 at 17:20

  Ih jeg har tit tænkt på at tage til Odense til udstilling..

  • Svar Catarina 10. februar 2010 at 18:29

   @Marianne, det skulle du ta’ og gøre, men sørg for at du også vil se andet, for såå meget er der heller ikke derinde, men helt klart et besøg værd. 🙂

 • Svar TinaLiel 10. februar 2010 at 19:04

  Det var da en god ide!! Tænk jeg har aldrig været derinde selvom jeg altid er mange gange i Odense når jeg er i DK. Gode billeder. Laver du din collage i Picknik? KNUS

  • Svar Catarina 11. februar 2010 at 07:33

   @TinaLiel, Så må du forbi næste ang du er i Odense. 🙂

   Denne collage er lavet i PhotoScape men ellers bruger jeg mest PhotoShop. På min lille Netbook, bruger jeg dog Paint.Net, da den ikke bruger så mange recurser. 🙂

  Skriv gerne en kommentar