Det var så den onsdag

17. februar 2010

Sønnike var jo, tidliger i dag, ved tandlægen, og som sædvanelig var der ikke noget galt og han skulle bare fortsætte med at børste som han plejer. Han er dog ved at blive “klogere”, for de fire visdomstænder er ved at bryde igennem, jammen godt så, det er jo rart at vide. 🙂

Shoppingturen blev klare på næsten ingen tid – sønnike fandt hvad han søgte i den første forretning vi gik ind i, så det blev til lidt osen rundt, inden turen gik ind til mormor og morfar, som havde kage og kaffe parat. Umm. 🙂


~Blomsten, som vi havde udsigt til fra den udendørs bruser på Asara Hotel.

Jeg er gået fra kaffe, over til the med mælk og en lille teskefuld god dansk honning – der hænger noget i kroppen, som åbenbart ikke helt ved og det skal komme eller gå. Jeg stemmer på gå – og så langt væk som muligt.

I samme genre

3 kommentarer

 • Svar Hege 17. februar 2010 at 21:02

  Prøv chaite med en dæsj honning og litt melk. Namse!

  • Svar Catarina 18. februar 2010 at 07:26

   @Hege: 🙂 ja de må jeg prøve en dag. 🙂

 • Svar Lidt om mig, kaffe og dette foto – Catarina 21. februar 2016 at 09:57

  […] er jo tedrikker, eller det blev jeg efter at have været syg tilbage i februar 2010. Pludselig, efter 30 år med kaffe, og til tider kaffe i rå mængder, kunne jeg lige pludselig […]

 • Skriv gerne en kommentar