Shanghai Mansion

23. februar 2010

..hed vores hotel i Bangkok. Hotellet lod ikke til at være særligt kendt hos personalet i Hua Hin eller hos dem der skulle køre os derind efter opholdet Asara Hotel, så vi var ærligt talte lidt spændt på hvad det var for et hotel vi havde booket. Vi havde i det stille aftalt, at hvis hotellet viste sig at være sådan et lidt ”skod” hotel, så ville vi bare finde et, at de velkendt og booke os ind der.

Da vi ankom og chaufføren kundgjorde at har var hotellet, kunne jeg ikke tro mine egne øjne – der var jo ikke noget hotel?? Jeg lænede mig lidt frem og kunne så godt se et skilt hænge deroppe med navnet på, men der var ingen indgang?

To portier i nydelige uniformer og store smil på læberne, kom ilende til for at tage sig af vores bagage, samt lede os ind i en slags forhal. Derind i forhallen var der en indgang til et supermarkede og jeg kunne slet ikke se, hvor der skule være et hotel, tilmed et hotel jeg kunne holde ud at være på (ikke fordi jeg er sippet, men visse steder sætter jeg grænsen), for det her så ikke særligt tiltalende ud. Vi blev gleitet hen imod to rulletrapper, en der gik ned og en der gik op. Vi skulle op. Det var da jeg stod på rulletrappen og kikkede op at det åbenbarede sig, hotellet, med fine paneler og smukke blomster. Da vi nåede enden af rulletrappen, kunne vi nu se det hotel som vi på internettet var faldet for og det lignede. 🙂

Vinduer var der ikke på værelserne, eller det var der, men de kunne ikke åbnes og var dækket at et eller andet. Det gjorde ikke noget for på en eller anden måde virkede det normalt. Hvis der havde været vinduer, havde de afsløret en ret trist gyde, hvor der var en livlig trafik om aftenen. 😉 men det virkede helt normalt.

Om aftenen, ændrede kvarteret sig fra en travl storby til en travl storby med udendørskøkkener overalt, også på kørebanen, hvis der ikke lige var plads andre steder.

Jeg har lavet en lille film, som viser en smule af aften gadelivet i det ydre Chinatown hvor vores hotelindgang kan ses hvor jeg siger “Shanghai In”.

Hvis du har lyst til at se flere billeder fra vores skønne centralt belliggende hotel i Bangkok, så kan du klikke på det lille billede har nedenfor.

Shanghai Mansion, Chinatown, Bangkok, Thailand

 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. februar 2010 at 12:07

  De praler ikke med det lækre indre.
  Sikke et liv og leben og biler og knallerter og jeg ved ikke hvad. Spændende at få lov til at se det hele – jeg blev helt stresset af lydene 😉

  • Reply Catarina 23. februar 2010 at 15:59

   @Helle K.: Vi var også glade for at vi havde dette rolige hotel at kunne trække os tilbage til. 🙂 Det er heller ikke en by jeg kan holde ud at tilbringe mere end de 3½ dag vi var der i.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.