So ein Ding

24. februar 2010

Jeg har jo tidligere skrevet om mit komaktkamera fra Panasonic som jeg købte her i januar. I går faldt jeg så over en af “So ein ding…” gamle programmer, hvor Nicolaj Sonne faktisk tester nettop det kamera. Det er ikke kun ros det får, men næsten. 🙂


Dobbeltklik på filmen hvis du vil ha’ den i fuld skærm.

Jeg var så bare heldig, at prisen på nettet var faldet til lige under 2000,-(som jo var max af hvad jeg ville gi’) da jeg købte det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Anne 24. februar 2010 at 10:01

  Ja jeg er helt enig 😀

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 13:32

   @Anne: Synes dog ikke at programhjulet er så løst som han her nævner, men ellers er jeg også enig. 🙂

 • Reply Helle K. 24. februar 2010 at 11:20

  Nu er jeg endnu mere forelsket 🙂

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 13:33

   @Helle K.: Kan jeg skisme godt forstå – fedt kompagtkamera til pengene. 🙂

 • Reply Anne 24. februar 2010 at 14:48

  Jeg måtte også lige afprøve mit programhjul…det er nu heller ikke løst .-)

  • Reply Catarina 24. februar 2010 at 15:21

   @Anne: Det kan være at det han havde til test var løser end gennemsnittet. 🙂

 • Reply Det blir’ i familien 26. februar 2010 at 11:01

  […] siden hun havde mit Panasonic DMC TZ7 i hænderne, været en smule forelsket. Men efter at have set indlægget med Nikolai Sonne været helt vild. så i forgårs bestilte hun et mage til til, sig selv. Min far, ja han overtager […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.