Nedklipning

11. marts 2010

Ovenstående grønne plante, ja spørg mig ikke hvad det er for én, men den gror som ukrudt. Jeg fik den for 8 år siden og der var det kun en stængel med to blade på. Nu har jeg efterhånden klippet den helt ned 3-4 gange og den kommer fint og veldigt frodigt igen. I dag var det nok, den fyldte mere end jeg gad havde den til, så saksen kom frem.

Nu står den i hjørnet af vindueskarmen og ser ret så ynkelig ud. Men går det som alle de andre gange, så er den fik og “udstillingsklar” igen om en lille månedstid. 🙂

Forøvrigt, får mine yogapalmer samme tur når de er for triste og vidsne i spidserne, men de bruger længere tid på at se pæne ud, så derfor kommer de ind på et af de bagerste værelser, indtil de er klar igen. 🙂

I samme genre

10 kommentarer

 • Svar TinaLiel 11. marts 2010 at 18:08

  Man skulle tro min mor havde været på besøg. Hun klipper også ned på den måde og jeg er ved at besvime men det ender altid med at planten kommer frem endnu flottere!!! KNUS♥

  • Svar Catarina 11. marts 2010 at 20:53

   @TinaLiel: Det er også den erfaring jeg har gjort. Din mor er en klog kvinde. 😀

 • Svar Fru E 11. marts 2010 at 19:51

  Når den engang har fået “hår” igen 🙂 Kan man så ikke bede om et par stiklinger?

  • Svar Catarina 11. marts 2010 at 20:53

   @Fru E: Jow, selvfølgelig – skal nok give besked. 🙂

 • Svar Mette 11. marts 2010 at 20:17

  Jeg tror den hedder “gåsefod” og du har ret, den vokser som blev den betalt for det.

  • Svar Catarina 11. marts 2010 at 20:55

   @Mette: Mange tak for info. 😀 Gåsefod – det må jeg huske. 🙂

 • Svar Sister Bonde 12. marts 2010 at 14:47

  Ikke til at slå ihjel – har en magen til – men den er da sjov/køn ok, ellers havde vi jo nok smidt dem ud.

  • Svar Catarina 12. marts 2010 at 16:49

   @Sister Bonde: Helt rigtigt og jeg kan også godt lide den, men bar ikke når den bliver for stor og voldsom. 🙂

 • Svar Kan I huse den? 26. august 2010 at 11:34

  […] Når det er forår, går jeg altid de planter, som står herinde i huset, igennem og nogle bliver der ikke gjort så meget ved, andre får saksen at føle. Her i foråret, fik den ene af mine planter saksen at føle og det i sådan en grad, at den var helt bar bagefter. Kan I huske den? ellers kan den ses her. […]

 • Svar Skal jeg snart til det igen? – Catarina 17. oktober 2014 at 13:40

  […] nu er den altså ved at være for stor igen, så jeg tror, jeg igen skal til have fundet saksen […]

 • Skriv gerne en kommentar