En slapper

29. marts 2010

Efter et par solide timers spinning, et bad, en skål med tun i vand blandet med mais og med et stykke rugbrød til. Sidder jeg nu solidt plantet i sofaen, med fjernsynet kørende på DR HD, hvor jeg er er med under havets overflade. Lige nu drømmer jeg om atter at have luftflasker på ryggen og dykke ned i dybet. Jeg må snart prøve det igen, der er ved at være mange år siden. 🙂

Ha en dejlig mandag aften. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Therese 29. marts 2010 at 21:21

    Jeg er også super glad for HD – selv om jeg syns de godt ku sende lidt flere film 🙂

    • Svar Catarina 29. marts 2010 at 21:27

      @Therese: Ja, der halter de ret så meget. Men ellers er jeg glad for “de stille” programmer de sender efter at have hørt meget pumpende rytmer til spinning. 😀

    Skriv gerne en kommentar