Så kan weekenden godt begynde

8. april 2010

..for min lille alf har været her og har svunget tryllestaven så alt nu skinner fint. Dejligt, at gå en weekend i møde med et dejligt rent hjem. 🙂

I morgen skal jeg på langfart, eller det er faktisk først i overmorgen, for der er nemlig efterskoleelevfest i Rødekro og jeg skal ned og henter de unge mennesker når festen slutter kl. 02:00. Christians roommate, Kasper, skal med herhjem og overnatte, om han bliver hele weekenden eller smutter hjem til Korsør lørdag, det ved ingen af os. Men én fra eller til, betyder ikke så meget, de sover nok til omkring middag alligevel. 😉

Nu vil jeg snuppe et stort glas te og så eller gøre mig klæar til en lille løbetur, samt spinning i aften. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.