Lej et objektiv

9. april 2010

Jeg havde lige et spørgsmål omkring mit makroobjektiv og da jeg har købt det i min yndlingsfotobutik i Odense, Click i Odense centrum, for lige at høre om min egen fotomand kunne svare mig på det. I fællesskab fandt vi frem til svaret. Jeg vil ikke her komme ind på det tekniske, men vi blev begge meget klogere. 🙂

Men da jeg nu var derinde, så jeg også en lille brochure omkring leje af objektiver. Priserne der er angivet er faktisk ikke så slemme og det er da klart noget jeg vil overveje, hvis de objektiver jeg har ikke rækker.

Og hvis man overvejer et bestemt objektiv, er det da nærliggende at leje det for en dag, for at se, om det nu er noget man vil investere i. 🙂

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Lavendel 10. april 2010 at 08:58

  Ja, det er da sk… smart. Nu omgås jeg kuns med et compact kamera, men hvis…tak for tippet.

  • Svar Catarina 10. april 2010 at 12:36

   @Lavendel: Velbekomme ja, man ved jo aldrig. 😀

 • Svar anjoe 10. april 2010 at 14:58

  Sikke da en genial service 😉

  • Svar Catarina 10. april 2010 at 15:53

   @anjoe: Den butik har faktisk kun genial service. 😉

  Skriv gerne en kommentar