En våd omgang

21. april 2010

Det er vist en af de våde dage i dag, ja altså sådan rent vejrmedsigt. da jeg stod under bruseren, synes jeg nok jeg kunne høre at det regnede men, slog det hen. Men jeg skal da ellers lige love for at det gør det og godt det samme, for formiddagen er som alle andre hverdage, afsat som kontordag. Nu vil jeg lave mig en kande te og så sætte mig til tasterne.

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar TinaLiel 21. april 2010 at 15:57

  Bare det ikke er alt regnen I ikke fik i vinters der kommer nu 😉 Har du været afsted til konfirmationen hvor du skulle fotografere? Sikke en dejlig opgave. Sikke en herremiddag du fik stablet på bene – det kunne Jensens Bøfhus vist ikke gøre bedre. Håber at lænden har det bedre. KNUS♥

  • Svar Catarina 21. april 2010 at 17:39

   @TinaLiel: Nej, det håber jeg så sandelig heller ikke. 😉 Jeg skal først ud og fotografer på lørdag, det bliver vildt spændende og jeg må da indrømme, at jeg også er en smule nervøs. 🙂

   Nej, når først jeg ruller mig ud som benmester, så kan Bones og Jensens godt pakke sammen. 😆

  Skriv gerne en kommentar