En stille mandag

26. april 2010

Mandagen er forlængst startet og dermed er en ny uge også skudt igang. Jeg på plads på min pind hvor udsigten ikke er sol og blå himmel, men en smådiset og skyet himmel. Jeg har et par opringninger jag skal have fra hånden i dag og et par ærinder der skal løbes, men ellers er det i dag mest en kontordag.

Nu vil jeg lave mig en kop te og så får lidt arbejde fra hånden, inden jeg skal ud i verdenen. Ha’ en dejlig mandag formiddag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.