Udekøkken

27. april 2010

Her hjemme er det Søren der er grillmester og det er han rigtig god til, jeg er til gengæld rigtig god til at lave alt tilbehøret, selvfølgelig med hjælp har grillmesteren, for han er dem lig en af den slags grillmestre, som godt kan forlade grillen. 🙂

Jeg har hele tiden gerne ville have lidt styr på alt grill tilbehøret, ikke at vi har så frygteligt meget, men er par tænger , kul og optænding plus et par fedtbakker, så bliver det alligevel til lidt og det kan godt rode lidt. så var det jeg så det hersens plantebord og fik den idé ar det da kunne udgøre det for den reol jeg egentlig havde forestillet mig.


~Sådan kom den og med 10 skruer – lige til at samle på under 10 min. Dejligt!

Samlet og på plads og egentlig meget bedre en en reol, da toppladen har en stålplade som bund og den er jo lige til at vaske af, hvis der skulle komme snavs og skind på. Så nu er det skisme lige før at Søren har fået sig et udekøkken. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 28. april 2010 at 12:04

  Det er da super smart 🙂

  • Reply Catarina 28. april 2010 at 14:07

   @Therese: Jepper. 😀 og så kostede det jo nærmest ingen penge. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.