Flere gode nyheder

28. april 2010

Sebastian er jo som bekendt begyndt som værnepligtig her i februar og han er så glad for det, at han gerne vil fortsætte. Men det er ikke alle der for lov til at fortsætte og det er også kun 25% fra hver kaserne, der skal bruges. For dem der gerne vil videre, skal de i værnepligtperioden vise, at de vil det og på det grundlag bliver de udtaget. I aften ringede Sebastian og fortalte glædesstrålende, at han er blevet udtaget til at fortsætte i militæret. På mandag starter han derfor i Holstebro på den videregåendeuddannelse, som skal ruste ham så godt som muligt, inden han i februar skal udsendes. For pokker hvor er det gode nyheder, og vi er ovenud glade for, at alt tilsyneladende falder på plads for vores drenge. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Mormor 28. april 2010 at 09:42

  Et stort tillykke til Sebastian, vi kan godt forstå, at I er glade, og især at han er glad. Hils ham fra os.

  • Reply Catarina 28. april 2010 at 10:10

   @Mormor: Det skal jeg gøre. 🙂

 • Reply Sister Bonde 28. april 2010 at 16:03

  Dejligt, dejligt, dejligt – tillykke til jer og Sebastian 😀

  • Reply Catarina 28. april 2010 at 20:54

   @Sister Bonde: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Fru E 29. april 2010 at 09:18

  Tillykke til Sebastian. Dejligt at det falder på plads for drengene 🙂

  • Reply Catarina 29. april 2010 at 11:35

   @Fru E: Tak skal du have. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.