Regn og flag

30. april 2010

Efter en skøn, nærmest sommeragtig dag i går med temperature op på lidt over 20°, er jeg i dag vågnet til en grå og regntung bededag. Jeg synes det er lidt synd for alle konfirmanderne som skal konfirmeres i dag, det er altså bar ikke det samme at komme ud fra kirken og det så står ned.

Her har flagpatruljen lige været forbi og sat fag op på hele “hovedgaden” og det er da ikke en tjans jeg misunder dem i det her vejr, godt at husene er hule og lune.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 30. april 2010 at 09:33

  Nej, det er ikke det bedste vejr for konfirmanderne i dag. Det har vi også talt om. Nogle af yngstepigens klassekammerater skal konfirmeres i dag og det bliver en våd fornøjelse, at komme ud af kirken.

  God bededag her fra…. 🙂

  • Reply Catarina 30. april 2010 at 09:44

   @Fru E: Ja, og også koldt for pigerne som jo ikke har en jakke at tage på. Jeg håber virkelig at det klare op inden de når så langt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.