Tiden løber og jeg løber med

11. maj 2010

Jeg vil så mange ting, men tiden er kun til det halve og sådan må det være for en stund. Jeg er glad for at denne ugen er én af de korte, for så kommer jeg til at indhente noget af det forsømte. Nu vil jeg gøre mig klar og så smutte ud i trafikken. Sole skinner og det ser ud til at det bliver en fabelagtig dag og måske bliver der også tid til en dejlig løbetur – det ville eller ikke være tosset.

I samme genre

8 kommentarer

 • Svar Jonna 11. maj 2010 at 08:30

  Kan godt huske at fridage sommetider ikke blev brugt til at slappe af i, men nå det forsømte. Men bliver solen ved med at skinne som nu, så går det meste jo som en leg.

  • Svar Catarina 11. maj 2010 at 19:03

   @Jonna: Ja, men det arbejde der bliver lagt i en fridag er på én eller anden måde alligevel hyggeligt. Og så har jeg det sådan, at mindst det halve af søndagen skal bruges på afslapning og det kan jo også være afslappende at nusse i haven. 🙂

 • Svar Helle K. 11. maj 2010 at 10:14

  God dag – du får motion ved at løbe med tiden 😉

  • Svar Catarina 11. maj 2010 at 19:03

   @Helle K.: Ja, eller får jeg det når jeg kommer hjem. 😀

 • Svar Deborah 11. maj 2010 at 12:34

  Tjah, det med tiden og at den løber, kan jeg også godt skrive under på. Når heller ikke alt, hvad jeg gerne vil. Men nu har jeg også et par dage, hvor jeg forhåbentlig skal indhente lidt af det.

  Den med vejret – her har det næsten lige haglet!!!

  • Svar Catarina 11. maj 2010 at 19:04

   @Deborah: Fy da føj, hagl i maj, det er altså forkert. Jeg tror jeg når det hele med de mange fridage i denne uge. 🙂

 • Svar Jens 11. maj 2010 at 16:51

  Jeg kender det!!! Jeg ville også ønske, at døgnet havde nogle flere timer. Jeg kunne vist godt bruge sådan omkring 10-15 timer ekstra. Så ville jeg også bruge et par timer på at kede mig – bare en gang i mellem, haha! 😉

  • Svar Catarina 11. maj 2010 at 19:07

   @Jens: At kede sig – ja, det kunne være sjovt at prøve engang, kan ikke mindes, at jeg på noget tidspunkt som voksen, har kedet mig. Der har altid været et eller andet jeg skulle eller ville. 🙂

  Skriv gerne en kommentar