Søndagsudsigten

16. maj 2010

I dag regner det heldigvis ikke så tungt som i går, hvor jeg godt nok synes der kom lige lovligt meget ned fra oven af. Nej, i dag er den en stille regn, sådan én som man ikke bliver vildt våd af. Søndagen byder på en køretur til Nordborg, men inden vi sætter os i bilen, skal der lige pakkes, morgenmad der skal nydes og et par ord som skal sludres. Søndagsudsigten er som den nu kan være. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Marianne 16. maj 2010 at 18:24

  Søndage er faktisk ikke så ringe i regnvejr. Håber I har hygget jer 🙂

  • Reply Catarina 16. maj 2010 at 18:34

   @Marianne: Nej, den er helt ok, når bare vi kan tilbringe den indenfor. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.