Sommerskøn tirsdag

29. juni 2010

Hvor er det dog skønt, at vågne op til en sommerdag, hvor temperaturen allerede klokken 6, er oppe på 13°, det er altså noget min krop og min sjæl kan lide. Solsorten og de andre småfugle hopper lystigt rundt ude på græsplænen, jeg tror de leder efter insekter og det ser ud som om de får bid, hver gang de stikker næbet ned i græsset.

Eftermiddagen byder på en omgang fotografering af en yndig ung dame og hvis jeg er heldig, får jeg også lov til at få hendes mor med på billederne. Jeg er endda så heldig at jeg har en assistent med i dag, så har jeg jo én der kan holde reflektoren og slæbe alt grejet. ;).

Direkte fra fotoopgaven venter der mig et par hyggelige timer i mine kollegaers dejlige selskab. det bliver en god tirsdag, set med mine øjne.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Fru E 29. juni 2010 at 17:16

  Mon man får et lille kig på et billede af babypigen? 😉

  • Svar Catarina 29. juni 2010 at 21:24

   @Fru E: Måske du er heldig. 😉

 • Svar Bente 29. juni 2010 at 22:17

  Det lyder da som en forrygende tirsdag 😉
  Sig mig, skal du også have assistent med i Skanderborg i weekenden? 😀

  • Svar Catarina 30. juni 2010 at 06:50

   @Bente: Det var en skøn tirsdag. 🙂

   Det ville ellers ikke være så ringe med en assistent i weekenden, men jeg kommer nu alene. 😀

  Skriv gerne en kommentar