Måske jeg skulle smutte til frokost

30. juni 2010

Hin hjerene er nået lidt ned i gear, da den grå himmel har ikke ladet den kølige luft slippe ind på kontorarealerne, så her er næsten lige så fugtigt varmt som i går. Jeg vil ud og få lidt frisk luft, så jeg kan få hjernen op i et højere gear, så måske jeg skulle smutte til frokost nu. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply anjoe 30. juni 2010 at 19:31

    …og nu skulle aftenen bidrage med et lille pift svalighed 😀

    • Reply Catarina 30. juni 2010 at 21:33

      @anjoe: Uha som det har været velkommen. 🙂 Jeg elsker varmen, men jeg bryder mig ikke om når den bliver for fugtig.

    Skriv gerne en kommentar