Smuk dag og gode ben

30. juni 2010

I går var jeg jo ude og fotografere en meget ung dame og til lejligheden havde jeg også en yderst kompetent assistent med. I mere end 1 time, var den unge dame med på lejen og vi fik en del billeder i kassen inden vi sagde tak for i dag og Laura skulle op og have lidt mad.

Efter fotograferingen fortsatte jeg ind til Alfred og Kamilla, hvor jeg skulle mødes med mine kollegaer til en hyggelig aften. Og jeg må sige at det var hyggeligt og det er bestemt en restaurant jeg vil besøge igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Helle K. 30. juni 2010 at 21:51

  SKØNT billede 🙂

  • Reply Catarina 1. juli 2010 at 06:56

   @Helle K.: Nemlig. 😀

 • Reply Fru E 1. juli 2010 at 17:42

  Lamseben 🙂

  • Reply Catarina 1. juli 2010 at 18:06

   @Fru E: 😉

 • Reply Bot 1. juli 2010 at 20:36

  Dejlige ben 😉

  • Reply Catarina 2. juli 2010 at 06:42

   @Bot: 🙂

 • Reply Helle 8. juli 2010 at 18:56

  Dejlige “lamse-lår” 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.