Overvejelser

9. august 2010

Jeg har endnu engang kikke på siden for Fotomarathon 2010, men jeg har endnu ikke besluttet mig for om jeg skal deltage eller ej.

Hvis du har lyst til at deltage, så er det en event som foregår i Danmarks 4 største byer, nemlig København, Odense, Århus, Aalborg og det hele løber af stablen lørdag d. 28. august kl. 11.00. Hvis du har lyst til at deltage, kan du tilmelde dig lige her.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Jens 10. august 2010 at 17:01

  Ehhhhhhhh – selvfølgelig skal du det, hvis du har tid. Giv det en chance! Kast dig ud i det! Jeg er sikker på at det bliver en sjov oplevelse. 😀

  • Svar Catarina 10. august 2010 at 19:28

   @Jens: Ihh altså, nu er det altså lige før jeg melder mig. Man kan faktisk vælge imellem 12 timers deltagelse og 24 timer, men hvis jeg melder mig, så bliver det nok kun for de 12 timer. 🙂

 • Svar Bente 10. august 2010 at 20:45

  Det lyder rigtigt spændende, men jeg har andre planer den dag, så jeg melder mig i hvert fald ikke – men det synes jeg da, du skal ;-). Kender en, der lige før sommerferien deltog i fotomaraton i Berlin – desværre har jeg ikke hørt historien om det endnu, for jeg ser ham først i næste uge.

  P.S. Og … tillykke med den nye, seje cykel! 🙂

  • Svar Catarina 11. august 2010 at 06:31

   @Bente: Jeg overvejer stadig. 🙂 Gad godt høre hvad din ven havde synes om det. Jeg kender ingen som har prøvet, men det lyder udfordrende. 🙂

  Skriv gerne en kommentar