Morgenvisit

13. september 2010

Inden længe skal jeg ud i verdenen. Jeg skal på et morgenvisit os min tandlæge. Ikke fordi der er noget galt, han har såmænd bare inviteret til et almindeligt eftersyn. Det kommer nok ikke til at tage længere tid, end hvad et eftersyne og en tandrensning tager. Jeg vil blive meget forbavset hvis, jeg har noget der skal laves, for det har jeg ikke haft de sidste 25 år. 🙂

Jeg elsker at komme til tandlægen og specielt følelsen efter sådan en omgang tandrensning og polering af tænderne er fantastisk. Jeg er den der er smuttet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 13. september 2010 at 08:03

  Rigtig god fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 09:34

   @Helle K.: Tak, er allerede kommet retur. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 14. september 2010 at 07:32

  Det er en fantastisk følelse med en tandrensning Catarina, jeg har heller ikke fået lavet noget i de sidste mange år udover tandrensning, så det er også mere eller mindre dejligt for mig at komme til tandlæge.
  Tak for din kommentar på min blog Catarina.
  God dag.

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 07:40

   @Michael Hanmann: Velbekomme og det var da så lidt – nu det endelig lykkedes at få det hele rettet til. 🙂

   Det er skønt at en tænder bare er tip top. 🙂

  Skriv gerne en kommentar