Masser af hyldebær

18. september 2010

Hylletræerne bugner af hyllebær og jeg overvejer om jeg, en af dagene i næste uge skal lave en omgang hyldebær saft/suppe. Jeg elsker hyldebærsuppe sådan en tisse kold vinterdag. Jeg tror sgu jeg gør det – altså en af dagene i næste uge, for så er de bær sidste sikkert også modnet. 😉

I samme genre

14 kommentarer

  • Svar rejen 18. september 2010 at 20:04

    Åh, min far lavede altid hyldebærsaft og jeg fik et par flasker, så jeg kunne holde forkølelser fra livet, som han sagde…men det smagte nu godt, savner ham og hyldebærsagten….god fornøjelse med hyldebærrene…

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 07:29

      @rejen: Tak skal du have. 🙂

      Jeg kan godt forstå du savner både hyldebær og din far. Måske du selv skulle lave et par flasker og så tænke på ham når du gør det. 🙂

  • Svar Kaja 18. september 2010 at 20:38

    Det er mums med hyldebærsuppe. Har du prøvet at komme melboller i?
    Hav en god aften, det er rigtig indehyggevejr.

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 07:34

      @Kaja: Ja, det blev til en hyggelig indelørdag. 🙂

      Jeg har aldrig prøvet med melboller, kun med tvebakker, men det kan da være jeg skla prøve den engang, kan nemlig godt lide melboller. 🙂

  • Svar Marianne 19. september 2010 at 09:48

    Varm hyldebærsaft med en skive frisk ingefær er sagen på en kold vinterdag. Jeg tror også, jeg går ud og kigger til mine bær i dag.

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 13:25

      @Marianne: Det har jeg ikke prøvet gør, selvom jeg altid har ingefær i huset. Det er skrevet bag øre, tak for tippet. 🙂

  • Svar Therese 19. september 2010 at 10:42

    Hyldebærsaft, varm, med et lille skvæt rom i og en kanelstang. Det er dejlig vinterdrik. 🙂

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 13:27

      @Therese: Uhh, det lyder heller ikke dårligt. 🙂 Jeg tror jeg skal lave meget saft, hvis jeg skal nå at prøve alle de lækre opskrifter/fif. 🙂

  • Svar Rimkogeren 19. september 2010 at 13:33

    Prøv startelig at lave en lille portion til gele. Det er en overraskende og anderledes god smag til en steg.

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 17:45

      @Rimkogeren: Uhm det vil eg da prøve, kan sagtens forestille mig det smager skønt – elsker jo i forvejen ribsgele. 😉

  • Svar Anne F 19. september 2010 at 14:18

    Jeg har lige drukket den sidste dunk fra fryseren, fra sidste år. Her skal der også plukkes bær. Jeg drikker det som varm saft med citron, og måske lidt honning. Dejlig fuld af vitaminer.

    • Svar Catarina 19. september 2010 at 17:46

      @Anne F: Hold da op, så har du da godt nok også haft mange bær, hvis de kan holde helt indtil nu. 🙂

      Honning og citron, det må jeg huske at prøve, tak for tippet. 🙂

  • Svar Bente 19. september 2010 at 20:05

    God fornøjelse ;-). Du kommer garanteret til at holde meget af dig selv senere, når du skal nyde hyldebærsaften/-suppen.

    • Svar Catarina 20. september 2010 at 07:36

      @Bente: Det er jeg også sikker på at jeg gør – glæder mig allerede. 🙂

    Skriv gerne en kommentar