Vi kikkede lige ind

4. november 2010

Efter endt spinning smuttede Jette og jeg lige over i halden, som kun ligger 50 meter fra vores spiningslokale, for at se hvor mange der var mødt op til den første zumbatime. Det var ikke helt så mange som vi havde håbet på, kun 19 talte jeg det til, så to eller flere hold bliver det nok ikke til. Men Jette ved at der oppe i Vissenbjerg også er noget zumba, og vil lige undersøge om det er noget som kan passe ind i vores spinningstimer.

Så jeg venter og ser hvad Jette finder ud af. 😉

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Helle K. 5. november 2010 at 08:03

    Som jeg fortalte, så var vi 250 første gang… måske har vi et større opland, hvor der ikke findes zumba? Men jeg har nu set hold i flere af de små nabobyer.

    • Svar Catarina 5. november 2010 at 09:25

      @Helle K.: Jeg tror det er fordi at der oppe i Vissenbjerg også køre et hold og så er det bare ikke nok til at der kan køre flere store hold. 🙂 Men nu vil vi se hvilke dage det er i Vissenbjerg og så evt. smutte der op. 🙂

    Skriv gerne en kommentar