Wiii-weekend

5. november 2010

Min kontordag sluttede hurtigere en jeg havde regnet med og endnu en uopfordret ansøgning er røget afsted og det med nyt design og det hele, ja ja kom ikke her. 🙂 Nu kan jeg, med ro i sindet, tilfreds læne mig tilbage og nyde, at weekenden har taget sig begyndelse. Ahh, det’ fredag, ugens bedste dag og så er den endda ekstra lang i dag.

Jeg har et par ærinder inden resten af familien indfinder sig og måske de sidste julegaver kommer i hus i dag. Jeg håber jeg har heldet med mig.

Ses senere. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Helle K. 5. november 2010 at 11:55

    God fornøjelse både her og der – og rigtig god weekend 🙂

    • Svar Catarina 5. november 2010 at 13:37

      @Helle K.: Tak skal du have og rigtig god weekend til dig også. 😀

    Skriv gerne en kommentar