Det var hende jeg forskrækkede

9. november 2010

Efter 3 1/2 time i 4° kulde, synes jeg at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det, at lade fuglene vende sig til lyden fra kameraet og så en dag, så bader de lystigt, uden at skænke kameraet eller de lyde det frembringer, en tanke. ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Rejen 9. november 2010 at 15:29

  nåeh jeg bryder mig heller ikke om at blive forstyrret når jeg bader :-D….De vænner sig nok til lydene så det skal nok lykkedes….:-0

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 15:41

   @Rejen: Hi hi, nej det gør jeg faktisk heller ikke. 🙂

 • Svar Helle K. 9. november 2010 at 15:52

  De skal nok vænne sig – og sikke billeder vi så skal se 🙂

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 16:00

   @Helle K.: JA, det bliver helt spænende. 🙂

  Skriv gerne en kommentar