Kameraet står på terrassen

9. november 2010

Jeg leger lidt i dag. Ikke det vilde, men jeg er ved at afprøve mit nye 5 meter USB kabel, som jeg jo savnede dengang jeg lavede min Timelapse video. Indtil nu går det meget godt, ikke at jeg laver endnu en film, men jeg har at sat kameraet på stativet og stillet det ud på terrassen for at se, om jeg kan komme endnu tættere på fuglene der bader, mens jeg sidder trygt og godt inde i den lune stue. Det er da lykkedes, men ikke godt, for da der kom en solsort og satte futterne i karet, trykkede jeg selvfølgelig på knappen i softwareprogrammet inde fra stue af, det kunne fuglen selvfølgelig ikke høre, men den kunne høre spejlet i kameraet og blev derfor forskrækket og fløj væk. 😉

Grunden til jeg vil prøve det i praksis er, at jeg har set et fantastisk bilede (og opskriften på hvordan man laver det) hos Fotomalia.dk og sådan et billede vil jeg gerne kunne lave en dag. Så derfor øver jeg lidt i dag.

I samme genre

8 kommentarer

 • Svar Per 9. november 2010 at 11:50

  Jeg følger spændt med på sidelinien …

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 11:54

   @Per: Det er helt ok. 😀

 • Svar Helle K. 9. november 2010 at 12:15

  også jeg 🙂

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 12:33

   @Helle K.: 🙂

 • Svar Rejen 9. november 2010 at 12:30

  Jeg følger også med og ærger mig over at jeg ikke har have med en masse fugle og egern i…Nåeh men så kan jeg jo heldigvis nyde dine billeder…;-D god dag til dig…

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 12:34

   @Rejen: Ja, det er som regel det man ikke har som man gerne vil have. Jeg gad godt bo med Randers Regnskov som nabo. 😉

   God dag til dig også.

 • Svar Søren Skovsgaard 9. november 2010 at 18:28

  Det samme ville jeg gerne, men må nøjes med at kigge forbi når jeg besøger mine forældre der kun bor 25 km derfra. Var der i søndags – som altid hyggeligt.

  • Svar Catarina 9. november 2010 at 18:50

   @Søren Skovsgaard: Jeg regner med at jeg senere sætter en kasse og så håber jeg at de til foråret/sommeren vil bygge rede. 😉

   Vi bliver nød til at finde en dag hvor vi kan tage på fotosafari deroppe sammen, var det ikke noget?

  Skriv gerne en kommentar