Mortens aften menu

10. november 2010

Vi er ikke bundet af traditioner, og specielt ikke omkring mad, så ofte er vores Mortens aften menu været alt andet end and. I aften er det dog ændret, så den står på and. Men ikke and “med hele svignerriet”, for alt det fede mad træter mig og hvis jeg får sådan en omgang nu her så tæt på jul, ja så er glæden ikke så stor når vi når juleaften.

Menuen i aften er derfor berberiandebryster med rødvins/appelsin sauce og tilbehøret er rå rødkålssalat med appelsinfilletter og appelsinsaft, rå broccolisalat med rødpeber og en yoghurtsdressing, bestående af yoghurt, dijonsennep, citronsaft, salt og pebber og sidst men ikke mindst, ovnbagte bådkartofler med skræl.

I samme genre

4 kommentarer

  • Svar Jonna 10. november 2010 at 19:17

    Ja men det lyder da også godt, tror der er mange der er blevet van til maden er lidt letter nu.

    • Svar Catarina 11. november 2010 at 11:51

      @Jonna: Det var rigtigt lækkert og ikke særligt fedt. 🙂

  • Svar Annette's space 11. november 2010 at 12:02

    Her i hytten stod den på italienske kyllingebryster, bare fordi jeg havde lyst til det. Mortens aften har jeg egentlig aldrig fejret, der har været alt for mange skiftende vagter i mit arbejdsliv 😀
    Ha’ en dejlig dag Catarina

    • Svar Catarina 11. november 2010 at 12:28

      @Annette’s space: Uhmm, italienske kylling er slet ikke tosset. 🙂

      En god torsdag til dig også. 🙂

    Skriv gerne en kommentar