Nedlagt

6. december 2010

I går havde jeg det ikke specielt godt, men fik alligevel trukket mig igennem dagen med masser af varm te og Panodiler. Natten er gået nogenlunde, jeg har kun været vågen en 3-4 gange pga. hoste. Men i dag er det ikke helt godt halsen er endnu tykkere end i går og hosten er taget til. Jeg har derfor været nød til at ringe til Middelfart, hvor kursusstedet holder til, og melde mig syg. Halstørklædet er fundet frem og monteret på min hals og om lidt hopper jeg ind under min dyne og så vel jeg se om jeg ikke kan sove og svede ‘viruserne’ væk.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Bot 6. december 2010 at 09:04

  Rigtig god bedring søde 🙂

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:20

   @Bot: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Rejen 6. december 2010 at 09:51

  Åh sikke da noget møg, ind og put og god bedring…Knus til dig…

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:21

   @Rejen: Tak skal du have. 🙂

 • Reply Annette's space 6. december 2010 at 11:22

  Jeg kan kun anbefale varme. Masser af varme og sved….Rigtig god bedring 😀

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:21

   @Annette’s space: Mange tak, ja, det er det der plejer at hjælpe. 😉

 • Reply Bente 6. december 2010 at 11:54

  Øv, at det blev din tur nu til at være syg :-(.
  Håber, du får sovet og svedt dig fra det – og rigtig god bedring!

  • Reply Catarina 6. december 2010 at 12:22

   @Bente:

  Skriv gerne en kommentar