En hostende dag

7. december 2010

Dage har egentlig været ganske ok hvis jeg lige ser bort fra den tiltagende hoste som har været min følgesvend. Den er så “grim” at jeg har besluttet at runde lægen i morgen for lige at få ham til at lytte til lungerne, som jeg synes er sat på overarbejde. Fandes til cirkus.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply rejen 7. december 2010 at 18:20

  Åh hvor irreterende, man bliver sgi også så træt og øm af alt det hosteri…Og der er jo kold lungebetændelse i omløb, så god idé at blive lyttet efter..;-D god bedring..

  • Reply Catarina 8. december 2010 at 07:20

   @rejen: Ja, min mand mente osse at det var en god idé, netop fordi den dersens kolde er i omløb 😉

 • Reply Annette's space 7. december 2010 at 19:07

  Jeg siger som Annemarie….du kan jo eventuelt have en kold lungebetændelse så kom du bare afsted til lægen 😀

  • Reply Catarina 8. december 2010 at 07:20

   @Annette’s space: Jeg er den der er smuttet, så snart de åbner. 🙂

  Skriv gerne en kommentar