Lækkermorgen

12. december 2010

Jeg elsker tiden sådan en søndag morgen. Der er tid til at læse aviser, surfe lidt på nettet og ikke mindst at spise morgenmad sammen med min dejlige mand. Som regel sørger han for at der er rygende varm te til mig og når sulten banker på, laver han også morgenmad. I dag var jeg dog hurtigst og fik på den måde lov til at forkæle ham. Sådan en omgang blødkogte æg, er altså bare dejligt om søndagen og efter, i mange år, at have afluret Sørens trick, med altid at få perfekte blødkogte æg, kunne jeg vise, at jeg nu også (eller næsten) kan.

Nu sidder jeg veltilpas og venter på at vaskemaskinen skal slynge færdigt så jeg kan få tøjet hængt til tørre. Søndag morgen er altså bare en lækkermorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

12 kommentarer

  • Reply Liselotte 12. december 2010 at 10:15

    Søndag morgen er næsten hellig… og ikke mindst dejlig 🙂

    – god søndag 🙂

    • Reply Catarina 12. december 2010 at 10:58

      @Liselotte: JA, den er næsten hellig. Du ønskes også en god en af slagsen. 🙂

  • Reply Marianne's mening 12. december 2010 at 11:07

    Det ser dejligt ud med ægget 🙂
    Min er også startet stille. Nu står den på løbetur. Jeg elsker søndage.

    • Reply Catarina 12. december 2010 at 11:19

      @Marianne’s mening: Det lyder rigtigt dejligt med en løbetur, jeg kan desværre stadig ikke udfordre lungerne uden at får nogle alvorlige hosteanfald. Træls. 🙂

      Ha’ en dejlig søndag. 🙂

  • Reply kisser 12. december 2010 at 11:35

    Ih, hvor kan jeg kun være enig.
    Søndag er en af ugens bedste dage.
    Knus

    • Reply Catarina 12. december 2010 at 13:11

      @kisser: Helt enig. Ha’ en dejlig en af slagsen. 🙂

  • Reply Donald 12. december 2010 at 11:38

    Det ser ud som det perfekte snit med en skarp og hurtig kniv, og det perfekte blødkogte æg ser lækkert ud, jeg troede først det var en spandauer (synet bliver ikke bedre med årene!) Hvor er det godt at høre om sådan en søndag morgen, så har man noget at drømme om 🙂

    • Reply Catarina 12. december 2010 at 13:13

      @Donald: Et hurtigt kik, så kan det faktisk godt ligne en spandauer. 😀

      Drømme er altid godt og hvis de så også han levet ud er de endnu bedre. 🙂

  • Reply Annette's space 12. december 2010 at 12:07

    Det ser perfekt ud, dit æg, og som sådan er et blødkogt æg jo rigtigt dejligt 🙂
    Ha en rigtig dejlig og hyggelig søndag 😀 Knus

    • Reply Catarina 12. december 2010 at 13:15

      @Annette’s space: Jeg kunne, hvis det ikke var fordi det er så pokers usundt, spise 4 bødkogte æg hver søndag, men jeg nøjes dog med to. 😉

      OGså en god søndag til dig søde.

  • Reply kim 12. december 2010 at 21:40

    Jeg kan faktisk godt li’ fotoet, det er altså okay 🙂
    Og så ville jeg virkeligt godt lære det trick, med hvorledes æggene altid bliver perfekt blødkogte…

    Jeg laver også blødkogte æg, men skal altid sjusse tiden – lidt afhængigt af størrelsen på æggene, så må man venligst høre 🙂

    mvh. kim

    • Reply Catarina 13. december 2010 at 07:14

      @Hej kim: Synes osse selv at det er et ok og appetitligt foto af et æg. 🙂

      Her er vores opskrift på blødkogte æg:
      Smid æggene i en gryde og hæld vad i så de er næsten dækket.
      Stil gryden på komfuret og tænd for varmen.
      Når vandet koger stiller du æggeuret på 5 min.
      Når uret ringer skynder du at holde gryden ind under den kolde hane så æggene får en chok samtidig med at du hælder vandet fra dette gøre i ca. 15 sek. (Håber det gir’ mening)
      Og det er som det hele.
      Hvis æggene er ekstremt små så tar’ vi et 1/2 min. af tiden, men ellers passer det faktisk på de æg vi køber i dagligvarebutikkerne. 🙂

    Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.