ABC scandinavia #H

25. december 2010

H står for hjerte og det er det vi altid skal bruge når vi ser på andre, for kun med hjertet ser du rigtigt. Jeg bryder mig ikke om bagtaleri, jeg bryder mig ikke om folk der hænger andre ud. Se med hjertet, men vigtigst af alt, se dig selv med hjertet og se om du så stadig kan li’ dig selv. 🙂

Se flere ABC scandinavia her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

18 kommentarer

 • Reply rejen 25. december 2010 at 16:45

  netop Catarina…godt valg for H….forsat god juledag…;-D

  • Reply Catarina 25. december 2010 at 17:15

   @rejen: 🙂 nemlig.

 • Reply Emerald Raptor 25. december 2010 at 18:59

  Kjempekoselig! 🙂 Passer veldig godt på julaften!

  • Reply Catarina 25. december 2010 at 19:23

   @Emerald Raptor: Ja, og resten af året. 😀

 • Reply Pysselfarmor 25. december 2010 at 21:24

  Tack för kommentar hos mig….men mitt val var också för H som i Hund….vet ej om du missförstått …du skrev G??

  Hjärta är det alltid bra att ha! Bra val!

  • Reply Catarina 26. december 2010 at 09:42

   @Pysselfarmor: Jeg så godt den lille søde hund. Jeg tror bare jeg kom til at ramme G i stedet for H. 🙂

 • Reply Donald 26. december 2010 at 10:34

  Det bedste ved hjulen er hjerterne og børnenes glæde.

  At se med hjertet: Det passer på hele året 🙂 som du skriver. Jeg synes at jeg gennem et langt liv har lært at ignorere bagtalere og alle de små nedvurderinger og negative bemærkninger; men opdagede alligevel for nogle år siden, at jeg kan mærke, når jeg er blandt mennesker, som viser en positiv vilje til forståelse og accept. Tænk, det var nyt for mig at være på en arbejdsplads, hvor man var meget bevidst om dette.

  Det er også derfor jeg sætter så stor pris på et blogtræf som det i Bredgade, hvor snakken gik og alle var imødekommende, lyttende og bekræftende.

  • Reply Catarina 26. december 2010 at 18:53

   @Donald: Jeg mærker også meget tydeligt at positive og acceptfra mine medmennesker gir’ en indre fred og selvom jeg er god til at ignorere negativitet, så påvirker det mit indre og jeg prøver så vidt som muligt disse mennesker. 🙂

   Jeg nød også det blogtræf og de dejlige åbne mennesker som deltog. Håber der snart kommer et igen. 🙂

 • Reply Annette's space 26. december 2010 at 11:36

  Klogt og smukt valg for H Catarina, og jeg kun erklære mig 200% enig….
  Ha’ en smuk dag 😀 Knus

  • Reply Catarina 26. december 2010 at 18:53

   @Annette’s space: Det viste jeg du ville ven. Ha’ en dejlig aften ikke. 🙂 Knus

 • Reply Inge 26. december 2010 at 15:52

  Et meget fint og godt h valg.. vi ser med hjertet og føler med maven.. 🙂

  • Reply Catarina 26. december 2010 at 18:54

   @Inge: Det er nemlig rigtigt. 😀

 • Reply Melusine 26. december 2010 at 21:58

  Så flott sagt – denne H-en likte jeg veldig godt 🙂

  Ha en fin romjul!

  • Reply Catarina 27. december 2010 at 09:41

   @Melusine: Tak og i lige måde. 🙂

 • Reply Malys Krok 26. december 2010 at 22:03

  Koselig sagt! Det er noe en må tenke på hele året! Om en virkelig ser med hjertet kan en glede mange! Ønsker deg fortsatt gode juledager! -Margit-

  • Reply Catarina 27. december 2010 at 09:42

   @Malys Krok: Hjertet skal altid være med. 🙂

   Også en fortsat god jul til fig. 🙂

 • Reply Jørgen 27. december 2010 at 16:52

  Dejligt billede og lige så gode betragtninger om hvad hjertet kan gøre ved tilværelsen. Jeg synes nu alligevel jeg må foreholde mig retten til lidt brok af og til!

  • Reply Catarina 27. december 2010 at 17:02

   @Jørgen: Det skal du være velkomme til, når bare ikke alt er brok. 😀

  Skriv gerne en kommentar