Familieportræt

30. december 2010

Det er sådan en fotoopgave jeg har her i dag. 8 personer incl. en meget nyfødt skal foreviges og jeg glæder mig, selvom det er lidt af en udfordring for mig, for jeg kender ikke huset jeg skal fotografer i og ved derfor ikke hvordan lyset er. Så jeg har besluttet at jeg slæber alt mit udstyr med mig og håber på det bedste. Jeg har nogle ideer til portrættet og håber jeg kan føre dem ud i livet, men familien skal jo også lige være med på ideerne. Det bliver nu spændende. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 30. december 2010 at 09:25

  Hvilken udfordring. Det er lærerigt. Ønsker dig god fornøjelse.

  • Reply Catarina 30. december 2010 at 09:39

   @Karin Abildhauge: Takker. 🙂 Jeg elsker udfordringer som jeg kan ta’ ved lære af.

 • Reply kim 30. december 2010 at 19:19

  Ingen uro her – du skal nok klare det!

  • Reply Catarina 30. december 2010 at 20:34

   @kim: Det gik fint og jeg tror de bliver glade for det. 🙂

 • Reply Ursula 30. december 2010 at 22:38

  Det er altid en udfordring at være på “udebane”. Jeg slæbte mig også en pukkel på idag til et “vinterbryllup”…

  • Reply Catarina 31. december 2010 at 09:45

   @Ursula: Håber vinterbryllupfotograferingen gik godt. 🙂

 • Reply Svære arbejdsforhold 2. januar 2011 at 21:59

  […] er ikke noget kunstværk, men et ok resultat og præcis det kunden ønskede […]

 • Skriv gerne en kommentar