En lille dag på pinden

8. marts 2011

I går havde jeg en yderst effektiv dag på kontoret og to ansøgninger blev sendt afsted. I dag har jeg en let dag, en enkelt ansøgning skal skrives færdig (et job jeg virkelig gerne vil have, så kryds lige, ikke) og så ellers afsted. Derefter holder jeg fri og vil nyde det gode vejer, for jeg har lige hørt at vejret slår om i lidt mere ustadigt de næste dage.

Ha’ en dejlig formiddag. 🙂

I samme genre

8 kommentarer

 • Svar Kaja 8. marts 2011 at 08:25

  Pøj pøj med ansøgningerne.
  Det er ærgerligt, at der er omslag i vejret. Det passer mig ellers fint med sol og blå himmel.
  Mange hilsner fra Kaja

  • Svar Catarina 8. marts 2011 at 09:53

   @Kaja: Tak skal du have. 🙂

   Hvis er ville komme en ordentlig regnbyge, der ville få det sidste sne til at smelte og skylle vejene rene for alt, så ville det være fint og derefter skulle solen jo så komme frem igen. 😀

 • Svar Rejen 8. marts 2011 at 09:37

  Held og lykke med ansøgningerne, og en god dejlig solskinsdag til dig..;-D

  • Svar Catarina 8. marts 2011 at 09:53

   @Rejen: Tak og rigtig meget i lige måde. 🙂

 • Svar Helle K. 8. marts 2011 at 10:06

  Ud i solen – det bliver en dejlig dag 🙂 Vejrudsigten de kommende dage er alt for våd til min smag – i længden, men søndag nærmer temp. sig 10 grader – og så mangler vi kun solen, før det er rigtigt forår. Måske kan vi være så heldige i næste uge.
  God og dejlig dag til dig 🙂

  • Svar Catarina 8. marts 2011 at 10:10

   @Helle K.: Ja det er regn er heler ikke lige mig, men hvis bare vejen bliver skyllet rene og den sidste sne forsvinder, så er det ok med mig. Ja, jag har lige set weekendvejret og jeg glæder mig allerede til at komme i haven. 🙂

 • Svar Therese 8. marts 2011 at 10:15

  Jeg krydser alt det jeg kan, for selvfølgelig skal du da ha’ det job ! 🙂

  • Svar Catarina 8. marts 2011 at 10:19

   @Therese: Tusinde tak søde, det ville bare være for fedt. 😀

  Skriv gerne en kommentar