Så er det ved at være sidste udkald

16. marts 2011

..hvis du vil deltage i denne uges makrosjov. Om 3 timer og 45 minutter slutter tilmeldingen, så hop ned og tilmeld dit indlæg. Og hvis du bare vil se en masse skønne billeder, så klik på alle de små thumbnails. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Therese 16. marts 2011 at 20:46

    Uh, tak for reminderen :o)

    • Reply Catarina 16. marts 2011 at 20:47

      @Therese: 🙂 velbekomme.

    Skriv gerne en kommentar