Onsdagsudsigten

23. marts 2011

Onsdagen bød på skøn morgensang fra morgenstunden af og det er slet ikke så ringe endda. Ud af fjerne silken jeg sprang og underbruseren. Sønnike er blevet endt afsted med et ønske om en dejlig dag, det sammen er manden og nu sidder jeg og nyder stilheden og en varm kop te.

Dagen byder for forskellige gøremål og igen er der en del “renden” til og fra. Jeg er sikker på, at alt kommer til at gå op, og at dagen bliver en af de gode – foråret er i hvert fald godt på vej og temperaturene ligger allerede oppe på dejlige 3,1°.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Helle K. 23. marts 2011 at 07:44

  Morgenen virker rigtig forårsagtig, og det har jeg også tænkt mig at nyde.
  God dag til dig 🙂

  • Svar Catarina 23. marts 2011 at 08:01

   @Helle K.: Ja, jeg tror det virker mere forårsagtigt fordi der faktisk ingen vind af betydning. 😀

 • Svar Rejen 23. marts 2011 at 08:48

  Det er en dejlig dag, lige nu skinner solen her i København og rart at temperaturen er på vej opad…Hav en fornøjelig dag..;-D

 • Svar Per 23. marts 2011 at 08:51

  3,1 grad = dejlig ?! Der må være noget, jeg er gået glip af 😉

 • Skriv gerne en kommentar