Koldskål, også kaldet ymerkoldskål

24. april 2011

Her den anden dage, nævnte jeg ymerkoldskål i et indlæg og kom så ved samme lejlighed til at tænke på, at min opskrift på netop ymerkoldskål slet ikke ligger her på bloggen. Det vil jeg nu råde bod på og samtidig så er desserten til i aften også lavet. 🙂

Ingredienser:
• 1 l Ymer
• 1 l Kærnemælk
• 2 spsk. sukker
• Kornene fra en hel vaniljestang

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør det hele godt igennem med et piskeris. Serveres med cornflakes elle hvis den skal bruges som dessert, med kammerjunker.

NB. Hvis du ingen vaniljestang har, kan du erstatte sukkeret og vaniljen med følgende:
• 1 spsk. sukker og 1 spsk. vaniljesukker

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

10 kommentarer

  • Reply yt 24. april 2011 at 14:20

    Mange tak ,)

    Hvordan går det med svimmelhedden ?

    Yt.

    • Reply Catarina 24. april 2011 at 14:27

      @yt: Velbekomme. 🙂 Det går den rigtige vej og hvis alt går som hidtil, så er jeg svimmelheden kvit om et par dage – allerede nu kan lag bevæge mig mere frit men skal dog holde pauser indimellem. 🙂
      Klem

  • Reply Therese 24. april 2011 at 16:40

    Lækkert, jeg elsker koldskål! Din variant vil jeg lave den kommende uge, måske med lidt revet citronskal i 🙂

    • Reply Catarina 24. april 2011 at 17:04

      @Therese: Her ryger der også ofte citron, appelsin eller friske jordbær i – enkelte gange en klat vanilje is. 🙂

  • Reply Rejen 24. april 2011 at 19:17

    Uhm jeg skynder mig at gemme dit indlæg med opskriften..Jeg elsker koldskål..;-D og tak..

    • Reply Catarina 25. april 2011 at 08:52

      @Rejen: Samme her og når den så er uden æg, det er nemlig ikke altid jeg husker at få købt pasteuriseret æg, så er den lige til at gå til. 🙂

  • Reply Helle K. 25. april 2011 at 09:25

    Uhm siger jeg bare 🙂

    • Reply Catarina 25. april 2011 at 09:34

      @Helle K.: 🙂 nemlig.

  • Reply Helle K. 25. april 2011 at 09:25

    PS: Jeg bruger altid alm. æg til min koldskål

    • Reply Catarina 25. april 2011 at 09:34

      @Helle K.: Jeg har fundet ud af at det slet ikke er nødvendigt med æg – synes den er mere frisk ude. 😀

    Skriv gerne en kommentar