Makrosjov 12 – mit bidrag

1. maj 2011

Ugens makrosjov, har denne gang temaet DRØMME-AGTIGT og det første jeg tænkte da jeg så det – fedt jeg har en masse idér, men da jeg så liget tænkte mine idéer igennem, ja så var der skisme ikke meget makro over dem og jeg måtte have de små grå i brug. Dette lidt udfordrende tema, er bestemt at sidste uges vinder som jo var Per. Efter at have været en tur i arkivet, så endte jeg faktisk med hele tre emner som kunne kommer makro og samtidig også har noget drømmeagtigt over sig. Jeg har valgt nedenstående som mit bidrag til legen. 🙂

Du kan se flere makrobilleder her, hvor du også selv kan deltage i legen, og fra på tirsdag kl. 10:00, stemme om ugens makrobillede. Husk alle er velkommen til at stemme. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

15 kommentarer

 • Reply Per 1. maj 2011 at 17:18

  Det er sgu da et meget godt bud på mit – tilsyneladende – drilske tema 😉

  • Reply Catarina 1. maj 2011 at 17:47

   @Per: Fedt med et tema som gi’ stof til eftertanke. 😀

 • Reply Louise 1. maj 2011 at 17:43

  Det er skisme et rigtig godt bud – Jeg havde også fotograferet en løvskov – men altså – det er der ikke meget makro på…. Så tilbage i tænkeboks for mit vedkomne PS – Du kunne godt lave et nyt punkt, der hedder tutorials 🙂 Det er nogle temmelig fede billeder, du disker op med. Forsat god 1. maj

  • Reply Catarina 1. maj 2011 at 17:49

   @Louise: Ja, der er mange godt bud på sådan et tema, men mine vare bare ikke særlig makroagtige heller. 😀

   Jeg har faktisk gjort et indlæg klar omkring hvordan jeg har lavet det her billede, men har tænk mig at det først kommer i på tirsdag. 🙂

 • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 15:06

  Flot 🙂 jeg er lidt lost – jeg kan ikke finde på både macro og drømmeagtigt, så nu har jeg bare fundet noget, som kan bruges, så må jeg se, om et guldkorn indfinder inden i morgen kl. 10 😉

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 17:57

   @Helle K.: Takker, ja det var ikke helt let, men da der først gik hul på “bylden” så kom der noget brugart ud af den. 😀

 • Reply Pernille 2. maj 2011 at 17:21

  Jeg ved ikke hvad det er, men det ser rigtig godt ud… og så minder det mig lidt om dengang jeg gik i skole og vi lavede et eller andet teater med sådan noget bobleagtigt på bagvæggen, blæst op vis en overhead eller sådan noget 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 17:56

   @Pernille: Ok, det ville jeg godt have set – det lyder fedt. 🙂

   Du får at vide hvad det er i morgen. 🙂

 • Reply Ditte 2. maj 2011 at 18:45

  Der er andre enmd jeg der har haft en del tanker omkring temaet – det er jo skønt. Dette er et rigtig fedt billede – glæder mig til at læse om din metode 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 20:52

   @Ditte: Ja, men fedt når man skal tinge over billedet. Bag om dette billede kommer i morgen. 🙂

 • Reply Helle K. 3. maj 2011 at 08:38

  Jeg er så spændt på at se opskriften 🙂

  • Reply Catarina 3. maj 2011 at 08:47

   @Helle K.: Om en lille time så er den der. 🙂

 • Reply Helle K. 4. maj 2011 at 16:16

  Tillykke Cat. – jeg sagde det jo, du er dygtig 🙂

  • Reply Catarina 5. maj 2011 at 06:37

   @Helle K.: Tak skal du have :oopes:

 • Reply Klodernes kamp | TEILMANN 5. maj 2011 at 21:01

  […] af Catarina‘s vinderbillede fra Makrosjov XII, kunne jeg ikke dy mig for at prøve det samme med nogenlunde samme […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.